Sådan passer du på din cashmere strik

Cashmere er blødt, ubeskriveligt lækkert og vanedannende. Denne ekslusive uld kradser ikke – og den kan bruges til enhver lejlighed hele året rundt. Den skal bruges til hverdag og til fest, og den skal ikke hænge i skabet og kun blive brugt til pænt brug. Hvis du følger disse plejeanvisninger kan din cashmere strik holde i lang tid – og stadig se ud som ny.

cashmere-kan-vaskes-i-maskinen-3

Sådan vasker du din cashmere

Vask din cashmere strik i vaskemaskinen på ULDPROGRAM ved 30 grader.  Anvend en god flydende uld/silke sæbe. Vælg omdrejning på 6-700 og centrifuger.

Undlad skyllemiddel.

  • Silke/Uldvask (500 ml)

    DKK 195 inkl. moms
    Læs mere
cashmere-troejer-maa-ikke-haenges-paa-boejle-4b

Undgå at hænge din cashmere til tørre

UNDLAD at hænge din våde cashmere strik til tørre på en bøjle. Vandets tyngde kan trække den ud af facon. Læg strikken glat indrullet i et håndklæde og lad den tørre ved stuetemperatur. Undgå tørring på en varm radiator eller i direkte sollys.

cashmere-kan-stryges-4

Du kan stryge din cashmere

Du kan med fordel stryge din cashmere strik med let damp på uldprogram. Det giver strikken den glatte blanke overflade, som kendetegner cashmere,

cashmere-med-fnuller-3

Al cashmere fnulrer …

Den bedste kvalitet – Superior cashmere – fnulrer mindst. Du vil især opleve, at cashmere danner fnuller under armene og på undersiden af ærmet, hvor strikken gnider mod hinanden. Vi anbefaler, at du fjerner fnuller forsigtigt med fingrene. Brug af trim-redskaber slider unødigt på den eksklusive uld. Undlad så vidt muligt tasker og bælter med fx velcro tape eller nitter, da det river op i garnet.

lavendel-holder-møl-væk-ikon

Lavendel forebygger mod møl

Hvis du opbevarer din cashmere strik sammen med lavendel, så beskytter du den bedre mod møl … og det dufter dejligt.

cashmere-er-selvrensende-3

Selvrensende for lugt

Cashmere har en helt unik selvrensende effekt, der gør, at lugt hurtigt forsvinder fra garnet. Det er derfor ikke nødvendigt at vaske din cashmere strik så ofte. Du kan med fordel hænge den ud til luftning på en frostklar morgen eller tage den med på badeværelset, når du tager brusebad.

Vil du vide mere om, hvor cashmere kommer fra?

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.
Vi bytter julegaver til og med d. 16. januar 2022.
close-image