Den ultimative følelse af luksus!

Cashmere er blødt, ubeskriveligt lækkert og vanedannende. Denne exclusive uld kradser ikke-  og derfor skal den  både føles- og prøves på. Cashmere kan bruges til enhver lejlighed hele året rundt. Den lækre cashmere cardigan er ikke længere kun forundt de få. Den skal bruges til hverdag og til fest, den skal ikke hænge i skabet til pæn brug – den skal slides op og erstattes af en ny…

Hobnob betyder “craving for more”  – og det siger ALT!

hobnob copenhagen cashmere design

Kvalitet og selvforkælelse

Som kunde skal du have hele pakken: Den bedste kvalitet, genkendelige detaljer, konkurrencedygtige priser og naturligvis god service.

“Jeg går ikke på kompromis, – søger ingen lette løsninger og er først rigtig tilfreds, når resultatet sidder lige i skabet.”

Hobnob Copenhagen’s cashmere kollektioner er min debut som designer og  business kvinde, og det har været mit livs mest spændende og lærerige rejse til dato.

Om Vickie

Som tidligere stewardesse i SAS, har jeg gennem 34 år haft verden som legeplads. Jeg har nydt mødet med fremmede farverige kulturer, og især Orienten har været en stor inspirationskilde.

Den bløde cashmere uld, har altid været min store passion, men som enlig forsørger var der ikke råd til at shoppe i København, så jeg eksperimenterede lidt med egne designs og nød de fordelagtige shoppe muligheder i Det fjerne Østen.

vickie-olesen

Cashmere siden 2013

Gennem årene er jeg ofte blevet opfordret til at gøre mere ved det. Det har dog aldrig rigtig ligget i kortene. Og det var først da min hverdag på vingerne på helt uventet vis, blev bragt til ophør, at jeg i 2013 fik ideen til Hobnob Copenhagen. Og kastede mig ud i en helt nye spændende verden – som iværksætter og selvstændig erhvervskvinde.

Jeg har snuset lidt til detailhandel for mange år siden, da jeg sideløbende med mine studier på Handelshøjskolen var ansat som indkøbsassistent i en af de populære modebutikker i Magasin Du Nord. Her fulgte jeg med stor interesse de meget dygtige indkøbere i deres daglige arbejde på Kgs. Nytorv – og det har helt sikkert vækket min nysgerrighed og skabt min interesse for branchen.

Hobnob Copenhagen er sponsor i disse golfklubber

gilleleje-golfclub
nivaa-golf
Dragor-golfklub_logo
Rungsted-golfklub-logo-2
Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.
Vi bytter julegaver til og med d. 16. januar 2022.
close-image