Ofte stillede spørgsmål

Hvem henvender HobnobCopenhagen sig til?

Hobnob Copenhagen henvender sig til kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre.

Lækker blød cashmereuld tryllebinder både unge og godt voksne piger. Min ældste kunde til dato er 80 år, og den yngste er teenager. Selvforkælelse og god smag har ingen alder. Fællesnævneren for Hobnob Copenhagen’s målgruppe er shoppeglade kvalitets – og prisbevidste kvinder, der foretrækker kvalitet fremfor kvantitet.

Cashmere er noget af det ypperste og mest exclusive naturmateriale vi kan svøbe os i. Det er klassisk, blødt, lækkert, og absolut vanedannende. Cashmere skal mærkes- og føles på. Derfor foretrækker jeg den personlige kontakt med kunden gennem direkte salg i mit showroom, på de st0re Slots- og  Livsstilsmesser samt Tivoli, hvor jeg siden 2017 har haft en lille bod i vinter halvåret fra oktober -februar.
Hos os kigger man med fingrene. Kvalitet kan mærkes.

Som indehaver og designer har jeg valgt udelukkende at arbejde med certificeret bæredygtigt cashmere.  Og naturligvis 100%  ren cashmere, så man får det fulde udbytte af cashmereuldens eksklusive egenskaber.

Når man har muligheden for at vælge, hvorfor så nøjes. jeg går ikke på kompromis,

Hobnob Copenhagen cashmere sælges kun BTC, direkte til kunderne. Jeg har valgt at springe de dyre mellemled over, så du kan få den lækreste cashmerestrik i den aller bedste kvalitet til den billigste pris.

Cashmere er tidens ¨Must Have¨. Så gå på jagt i de lækre bløde Hobnob Copenhagen kollektioner og find den model, du bare ikke kan leve uden.

Hvor kan man købe HobnobCopenhagen cashmere, hvis man ikke vil handle på nettet?

Besøg mit showroom på Danstruplund i Fredensborg, jeg holder åbent efter aftale, også i weekenden.

Du finder også HobnobCopenhagen blandt mange andre spændende udstillere på de store Slot- og livsstilsmesser, i Tivoli ( i vinter halvåret: Halloween, Jul & Vinter) og som sponsor i nogle af Nordsjællands største golfklubber. Følg med på vores eventkalender, som vi løbende opdaterer med info om kommende begivenheder.

Hvilke størrelser fører I?

Vi har styles i Str XXS-XXXL. Vores cashmere modeller er lige så forskellige, som de kvinder der lever i dem.

Hvilken cashmere kvalitet forhandler I?

Idag kan man få cashmere  i mange forskellige kvaliteter, blandinger og prisklasser. Cashmere er en værdifuld råvare, også kaldet “det bløde guld”. Produktionsprisen blir fastsat efter vægt pr gram. Og ligesom der er forskellige kvaliteter af guld (karat) findes der også forskellige kvaliteter i cashmere.

Mine cashmere kollektioner er 100% cashmere “Superior Quality” – den fineste kvalitet.

Vi benytter bl.a

  • 12gg- S26/2 er meget populær og den mest almindelige cashmere kvalitet.
  • 16gg- S48/2  er ultra tynd og silkeblød, en virkelig eksklusiv kvalitet, der har en nærmest kølig effekt på huden, også kaldet “sommer cashmere”.

Hvilket dyr kommer cashmere ulden fra?

Cashmereuld kommer fra cashmere geden (Capra Hircus) der lever i de Mongolske bjerge, hvor temperaturen svinger fra -50 grader om vinteren til +40 grader om sommeren. Den Mongolske cashmere uld regnes for verdens bedste cashmere kvalitet, idet Capra Hircus oprindeligt udspringer herfra, og derfor er langt mere modstandsdygtige overfor klima- og miljø forandringer.

Læs mere om cashemere geden her.

Skal man vaske sin cashmeretrøje i hånden?

Jeg anbefaler, vask i maskinen på uldprogram v 30 grade. Brug en god flydende uldsæbe (ingen skyllemiddel).

Centrifuger v 6-700 omdrejninger, lad tørre v stuetemperatur.

Stryg gerne med damp på uldprogram.

Læs flere plejeanvsininger her.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.