Book dit eget luksus shoppeevent

Herregårdsstemning i smukke rustikke rammer. Bløde cashmere kollektioner I douce farver, en skøn afbalanceret duft og soft musik fylder rummet. Her blir alle sanser vakt og sammen skaber de dette inspirerende og  hyggelige kvindeunivers.

Cashmere skal opleves, det er den ultimative følelse af luksus og selvforkælelse. Der er efterhånden mange forskellige cashmere blandinger og kvaliteter på markedet. Det ligger det mig meget på sinde, at mine kunder er bekendte med min eksklusive cashmere kvalitet og føler sig trygge ved at handle med Hobnob Copenhagen, før de bestiller deres cashmere varer på nettet.

Showroom på Danstruplund

I mit hyggelige lille showroom på Danstruplund i Fredensborg, er du altid velkommen. Her kan du frit lade dig inspirere af de lækre cashmere kollektioner, føle den ultra bløde eksklusive kvalitet, se de smukke klassiske melange farver og i fred og ro prøve din personlige cashmere favorit.

Jeg lægger meget stor vægt på den personlige service, der er tid til hyggesnak og fremvisning af nyheder. Og jeg byder gerne på en god kop kaffe eller te, mens du forkæler dig selv med lidt hyggeshopping.

Ring på 2014 2111 for at aftale tid.

Inviter dine veninder til et privat shoppeevent

Hos HobnobCopenhagen har du også mulighed for at booke et privat shoppeevent og invitere veninder og kolleger til en hyggelige pigeaften, hvor de kan shoppe skøn cashmerestrik i de smukke rammer på Danstruplund.

Er tiden til forberedelse din største udfordring, kan du tilkøbe et af nedenstående TREATS, men I er også velkommen til selv at medbringer lidt lækkert til ganen.

I god tid inden dit event forventningsafstemmer vi i forhold til antal deltagere og evt ønske om forplejning. Jeg er naturligvis åben for gode forslag og ideer, således at du som værtinde, får dine forventninger til dit helt private shoppe event fuldt indfriet.

Nedenstående TREATS er tilkøb, og kan fravælges.

Basic Treat

Den hyggelige kaffe/te variant…

Du har en travl hverdag, men har lyst til at samle dine veninder eller kolleger til nogle hyggelig timer med shopping en aften midt i ugen eller en ledig eftermiddag i weekenden.

I afslappede rammer på Danstruplund shopper I småsludrende rundt, prøver lækkert blødt cashmere strik, mens I nyder dejlig kaffe/te og lidt mundgodt.

Som værtinde får du, med Basic Treat, muligheden for på en hyggelig måde at nyde uforpligtende shopping og sjovt samvær med dine gæster. Jeg sørger for masser af inspiration og lækre varer.

Ring på telefon 2014 2111 og book dit Basic Treat event

Praktisk info

Praktisk info

Dette er inkluderet i Basic Treat:

Salg og fremvisning af cashmere kollektionerne
God Kaffe og te efter smag
Lækkert sødt til ganen

50,- /person

Premium treat

Et hyggeligt “After dinner” arrangement

Udsøgt vin, lækker tapas lignende delikatesser og selvfølgelig gode veninder og/eller kolleger som hygger sig sammen, mens de shopper super lækkert cashmere strik fra Hobnob Copenhagens flotte kollektion.

Det er et eksempel på vores Premium Treat event.

Du kan som værtinde invitere min. 4 veninder, familiemedlemmer eller kolleger til en inspirerende pige-shoppe i mit hyggelige showroom på det smukke Danstruplund i Fredensborg, kun 5. min fra Helsingør motorvejen.

Jeg forestiller mig, at I evt har spist lidt sammen i dit hjem eller i byen på vej hjem fra job, inden jeg åbner døren til aftenens Hobnob attraktion. Her kan I over et godt glas vin og lidt snack lade jer inspirere af de super lækre varer og den hyggelige afslappede stemning.

Ring på telefon 2014 2111 og book dit Premium Treat event

Praktisk info

Praktisk info

Dette er inkluderet i Premium Treat:

Salg og fremvisning af cashmere kollektionerne
HOBNOB Rød- og hvidvin (2-3 glas pr. person)
Lækker tapas lignende snack efter årstiden

75,- /person

VIP de Luxe Treat

Den ultimative pigeaften

En aften lidt ud over det sædvanlige. Der skal ikke spares på noget. I vil bare nyde en aften, hvor propperne springer. Der behøver ikke være en særlig anledning – I fortjener bare lidt ekstraordinær selvforkælelse og synes at champagnen skal være et lille luksusindslag. Vi disker op med lækre Tapas delikatesser/snack og sørger for at fylde champagne i glassene, alt imens du og dine gæster hygger jer sammen med lidt eksklusiv shopping.

Som noget særligt, kan man i dette VIP arrangement efter aftale (og mod merpris) evt. supplere med særlige spændende indslag som fx en make-up artist, en clairvoyant eller andet som måtte bidrage til at gøre dette event helt ekstravagant…

VIP de Luxe Treat bliver afholdt i Hobnob’s hyggelige showroom på det smukke Danstruplund, i Fredensborg, kun 5 min fra Helsingør Motorvejen.

Ring på telefon 2014 2111 og book dit VIP de Luxe Treat event

Praktisk info

Praktisk info

Dette er inkluderet i VIP de Luxe Treat:

Salg og fremvisning af cashmere kollektionerne
Champagne (2 glas pr. person)
Appetizers eller snacks efter sæsonen

100,- /person

Vil du vide mere om, hvor cashmere kommer fra?

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.