Showroom på Danstruplund

I mit hyggelige lille showroom på Danstruplund i Fredensborg, er du altid velkommen. Her kan du frit lade dig inspirere af de lækre cashmere kollektioner, føle den ultra bløde eksklusive kvalitet, se de smukke klassiske melange farver og i fred og ro prøve din personlige cashmere favorit.

Jeg lægger meget stor vægt på den personlige service, der er tid til hyggesnak og fremvisning af nyheder. Og jeg byder gerne på en god kop kaffe eller te, mens du forkæler dig selv med lidt hyggeshopping.

Ring på 2014 2111 for at aftale tid.

Danstruplund
Danstrupvej 27 L
3480 Fredensborg

Besøg vores showroom

Herregårdsstemning i smukke rustikke rammer. Bløde cashmere kollektioner I douce farver, en skøn afbalanceret duft og soft musik fylder rummet. Her blir alle sanser vakt og sammen skaber de dette inspirerende og  hyggelige kvindeunivers.

Cashmere skal opleves, det er den ultimative følelse af luksus og selvforkælelse. Der er efterhånden mange forskellige cashmere blandinger og kvaliteter på markedet. Det ligger det mig meget på sinde, at mine kunder er bekendte med min eksklusive cashmere kvalitet og føler sig trygge ved at handle med Hobnob Copenhagen, før de bestiller deres cashmere varer på nettet.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.
Vi bytter julegaver til og med d. 16. januar 2022.
close-image